Resepi talam gula merah ikut sukatan cawan. Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam.
Panaskan kukusan dan sapukan minyak pada loyang 10 x 10 inci . Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia . 3 sudu besar tepung gandum; Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. 3 cawan santan (½ biji kelapa); Teksturnya amat lembut dan lazat.
3 sudu besar tepung gandum;
Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. 3 sudu besar tepung gandum; Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. 3 cawan santan (½ biji kelapa); Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia . Resepi talam gula merah ikut sukatan cawan. Panaskan kukusan dan sapukan minyak pada loyang 10 x 10 inci . Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama. Teksturnya amat lembut dan lazat. Sapu sos cili pada permukaan kuih, taburlah lebihan cili merah yang dipotong, daun sup/bawang, bawang goreng & udang kering. Potong dulu pun boleh sebelum . Talam diperbuat dengan keladi kukus. 2 biji cili merah, hiris halus;
Teksturnya amat lembut dan lazat. Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. Talam diperbuat dengan keladi kukus. Panaskan kukusan dan sapukan minyak pada loyang 10 x 10 inci . Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia .
Talam diperbuat dengan keladi kukus. 3 sudu besar tepung gandum; 2 biji cili merah, hiris halus; Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. Teksturnya amat lembut dan lazat. 3 cawan santan (½ biji kelapa); Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam.
Talam diperbuat dengan keladi kukus.
Talam diperbuat dengan keladi kukus. 2 sudu garam (garam halus). Teksturnya amat lembut dan lazat. Potong dulu pun boleh sebelum . Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama. Panaskan kukusan dan sapukan minyak pada loyang 10 x 10 inci . 2 biji cili merah, hiris halus; Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia . 3 cawan santan (½ biji kelapa);
Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. Sapu sos cili pada permukaan kuih, taburlah lebihan cili merah yang dipotong, daun sup/bawang, bawang goreng & udang kering. Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. Resepi talam gula merah ikut sukatan cawan. Talam diperbuat dengan keladi kukus.
Resepi talam gula merah ikut sukatan cawan. Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama. Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. 2 biji cili merah, hiris halus; 3 sudu besar tepung gandum; Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia .
Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama.
Resepi talam gula merah ikut sukatan cawan. Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. Teksturnya amat lembut dan lazat. Potong dulu pun boleh sebelum . 2 sudu garam (garam halus). Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama. Sapu sos cili pada permukaan kuih, taburlah lebihan cili merah yang dipotong, daun sup/bawang, bawang goreng & udang kering. Talam diperbuat dengan keladi kukus. 2 biji cili merah, hiris halus; 3 sudu besar tepung gandum; 3 cawan santan (½ biji kelapa); Panaskan kukusan dan sapukan minyak pada loyang 10 x 10 inci . Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia .
Resepi Talam Berlauk Sukatan Cawan : Kuih Talam Keladi Berlauk Myresipi. Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. 2 biji cili merah, hiris halus;
Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia . Panaskan kukusan dan sapukan minyak pada loyang 10 x 10 inci . Potong dulu pun boleh sebelum .
Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi. Talam diperbuat dengan keladi kukus. Teksturnya amat lembut dan lazat. 3 sudu besar tepung gandum; 3 cawan santan (½ biji kelapa); Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam.
Sapu sos cili pada permukaan kuih, taburlah lebihan cili merah yang dipotong, daun sup/bawang, bawang goreng & udang kering.
Sesuai bagi anda yang mengamal permakanan sihat resepi talam berlauk sukatan cawan resepi ini adalah resepi kuih talam yang emak saya gunakan untuk dia .
Talam diperbuat dengan keladi kukus. Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama. 2 biji cili merah, hiris halus;
2 biji cili merah, hiris halus; Sapu sos cili pada permukaan kuih, taburlah lebihan cili merah yang dipotong, daun sup/bawang, bawang goreng & udang kering.
Apalagi jika termakan inti udang yang lazat semasa mengunya talam. 2 sudu garam (garam halus). Talam diperbuat dengan keladi kukus. Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama. Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi.
Talam diperbuat dengan keladi kukus sebagai bahan utama.
2 sudu garam (garam halus).
Kemudian angkat dan tabur bahan berlauk yang telah digoreng tadi.
3 sudu besar tepung gandum;
Teksturnya amat lembut dan lazat.
Post Comment
Post a Comment